Materialen innemen

Circulair slopen
Innemen van materialen

Makkelijk en circulair

We ondersteunen sloopaannemers in hun circulaire ambitie. Wij leveren de pallets en verpakkingsmateriaal om het netjes van de locatie te kunnen afvoeren. We hebben pallets in diverse maten, ook smalle van 60 cm breed. Met het bijbehorende karretje kan je zo op iedere locatie en in iedere lift materialen afvoeren.

De materialen die we innemen zijn: Plafondpanelen (van het zachte mineraal), plafondrasters, ophangbeugels, hele platen isolatiemateriaal, gipspanelen uit systeemwanden, glazen systeemwanden en volglas wanden. Voor de laatste 3 producten is er erg veel aanbod waardoor we inname niet altijd kunnen garanderen.

Voor de ingenomen materialen ontvangt de sloper een certificaat waarop de bespaarde CO2 staat. Voor onze producten hebben we namelijk officiële milieu certifcaten. Voor de plafondpanelen zelfs met een registratie in de Nationale Milieudatabase!

We vinden ook dat het hergebruiken van afbouwproducten voor de sloopaannemer niet duurder mag zijn dan het recyclen ervan. We gaan graag samen het gesprek aan. Lever je oude plafondpanelen in en ontvang tot €75,- per pallet. Bekijk de leaflet voor de voorwaarden.

Overige diensten

Wat doen we

Circulair bewerken en opslag
Bewerking en opslag

In ons centrale magazijn slaan we de ingenomen materialen op en keuren ze. Veelal hebben de producten een bewerking nodig waarna ze er weer als nieuw uitzien. Toch zijn de in de basis volledig circulair. We garanderen de juiste kwaliteit en er is altijd voldoende voorraad. Ook voor grote projecten.

verkoop circulaire producten
Verkoop

Wij leveren onze circulaire afbouwproducten met een duidelijke prijsstelling. Ook vinden we dat circulaire producten niet duurder mogen zijn dan nieuwe. Wil jij ook onze producten in het assortiment voeren, neem contact op.

Onze partners

Niet alleen met onze circulaire producten willen we van betekenis zijn, maar ook in de samenwerkingen die we aangaan. We onderzoeken continu de behoeftes bij onze leveranciers, afnemers en andere partners. We komen graag in contact met partijen die mee willen denken in het toepassen van circulaire afbouwproducten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor samenwerking!