Bewerking & opslag

Circulair bewerken en opslag
Bewerking & opslag

Kwalitatief en circulair

In het centrale magazijn geven we alle ingenomen materialen een visuele inspectie. De plafondplaten krijgen hier ook een nieuw akoestisch vlies dat machinaal wordt aangebracht. Sommige bewerkingen vinden plaats op een andere locatie. Zo werken we samen met enkele sloopaannemers die het circulaire hout zagen voor ons. De houtbewerkingen waaronder het aanbrengen van een brandwerende behandeling doen we ook met partners. En montage van (houten) panelen laten we bijvoorbeeld doen bij een sociale werkplaats.

We zijn ook bezig met het ontwikkelen van een spuitmachine waar we grote hoeveelheden plaatmateriaal, latten en profielen kunnen spuiten én drogen. Waar mogelijk maken we gebruik van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overige diensten

Wat doen we

Materiaal innemen

Wij ontzorgen sloopaannemers in het retour nemen van materialen. We verstrekken pallets en verpakkingsmateriaal, komen de materialen gratis ophalen én geven in sommige gevallen een vergoeding ervoor. De sloper ontvangt van ons een certificaat met daarop de bespaarde CO2.

Verkoop

Wij leveren onze circulaire afbouwproducten met een duidelijke prijsstelling. Ook vinden we dat circulaire producten niet duurder mogen zijn dan nieuwe. Wil jij ook onze producten in het assortiment voeren, neem contact op.

Onze partners

Niet alleen met onze circulaire producten willen we van betekenis zijn, maar ook in de samenwerkingen die we aangaan. We onderzoeken continu de behoeftes bij onze leveranciers, afnemers en andere partners. We komen graag in contact met partijen die mee willen denken in het toepassen van circulaire afbouwproducten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor samenwerking!