Verkoop

verkoop circulaire producten
Verkoop

Circulaire afbouwproducten

Circq is een producent van circulaire afbouwproducten. Wij leveren rechtstreeks aan de handelshuizen. We maken maken gebruik van de bestaande handels- en verkoopstructuur en we leveren daarom niet rechtstreeks aan de aannemer. Een circulair product mag in dat opzicht niet anders zijn dan een nieuw product. Onze circulaire producten zijn een toevoeging op het bestaande assortiment.

We realiseren ons dat we daarom een extra verkoopinspanning moeten leveren aan eindgebruikers, aannemers, onderaannemers, architecten en adviesbureaus. Die inspanning ondersteunen we door de marketingactiviteiten. Bij interesse vanuit de opdrachtgever of aannemer voor onze producten, denken we graag mee.

Overige diensten

Wat doen we

Materiaal innemen

Wij ontzorgen sloopaannemers in het retour nemen van materialen. We verstrekken pallets en verpakkingsmateriaal, komen de materialen gratis ophalen én geven in sommige gevallen een vergoeding ervoor. De sloper ontvangt van ons een certificaat met daarop de bespaarde CO2.

Bewerking en opslag

In ons centrale magazijn slaan we de ingenomen materialen op en keuren ze. Veelal hebben de producten een bewerking nodig waarna ze er weer als nieuw uitzien. Toch zijn de in de basis volledig circulair. We garanderen de juiste kwaliteit en er is altijd voldoende voorraad. Ook voor grote projecten.

Onze partners

Niet alleen met onze circulaire producten willen we van betekenis zijn, maar ook in de samenwerkingen die we aangaan. We onderzoeken continu de behoeftes bij onze leveranciers, afnemers en andere partners. We komen graag in contact met partijen die mee willen denken in het toepassen van circulaire afbouwproducten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op voor samenwerking!